Nieuws

Architect Reginald Schellen over StoColor Lotusan G gevelverf
In de praktijk: StoLotusan Color G

Architect Reginald Schellen over StoColor Lotusan G gevelverf

Bionische intelligente gevelverven worden wereldwijd gebruikt om sierpleister optimaal te beschermen, te onderhouden en voor extra uitstraling te zorgen. Architectenbureau Schellen Architecten deed een beroep op de StoColor Lotusan G gevelverf om de sierpleister van een BEN-villa in Wemmel te overschilderen.

Intelligente verf voor donkere gevels
StoColor X-black

Intelligente verf voor donkere gevels

Al eens aan een donkere gevelkleur voor je woning gedacht? Dankzij StoColor X-black vallen praktisch alle beperkingen inzake kleur weg. De verf op basis van zuiver acrylaat is in alle tinten van het StoColor-systeem verkrijgbaar en op verzoek ook in talrijke andere kleuren.

Innovatief isoleren, traditioneel afwerken
StoTherm Vario met StoBrick

Innovatief isoleren, traditioneel afwerken

De steenstrippen van StoBrick maken de authentieke reconstructie van baksteengevels mogelijk bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, zonder de charme van de traditionele baksteen te verliezen. In combinatie met isolatie uit geëxpandeerd polystreen (EPS), een wapeningslaag met de daarop verlijmde steenstrippen, zorgt dit voor een energiezuinig geheel.

Zoek een Sto-vakman in je buurt

Sto-vakman

Quickfinder

Over ons

Sto NV is technologieleider op het vlak van gevelisolatiesystemen voor zowel nieuwbouw als renovatie en streeft naar een mooiere en energiezuinige gebouwde omgeving. Wij bieden een compleet programma van gevelisolatiesystemen, harde gevelbekleding,gevelverven, binnenverven, gevelpleisters, geventileerde gevelsystemen, gietvloeren en betonherstellingssystemen.