Innovaties

Wij maken nieuw mogelijk

Innovatie is bij Sto geen hol begrip. Als technologieleider spelen we op het vlak van ontwikkeling een toonaangevende rol. Intussen hebben we 150 patenten op onze naam staan. Goed voor een eerste plaats binnen ons vakgebied.

Onderzoek en ontwikkeling
Op onze afdeling onderzoek en ontwikkeling draait de innovatiemotor op volle toeren! Daarvoor zorgen ruim 160 medewerkers op 12 locaties wereldwijd. Zo’n drie procent van onze omzet investeren we in onderzoek en ontwikkeling. Omdat we onze producten continu willen verbeteren. Maar ook omdat we met innovatieve producten trends willen zetten. Die kunnen zelfs voor kleine revoluties in de markt zorgen.

werking_photosan

StoColor Photosan

Wij hebben allemaal schone lucht nodig. Het is daarom des te bedenkelijker dat de lucht in onze geïndustrialiseerde wereld steeds sterker door schadelijke stoffen en fijn stof wordt belast. Een mooi voorbeeld van milieubescherming door Sto is StoPhotosan NOX.

StoTherm Classic, warmte-isolatie

StoTherm Classic® - Het veiligste gevelisolatiesysteem

Ruim 40 jaar geleden bestormde Sto de markt met StoTherm Classic, een van de beste en meest effectieve isolatiesystemen ter wereld. Sindsdien hebben we dit systeem voortdurend verder verbeterd.

12344tif_teaser_paragraph

StoColor X-black

Dankzij de warmtereflecterende buitenmuurverf StoColor X-black gaat het StoTherm Classic® isolatiesysteem nog langer mee. De verf werkt als hitteschild en vermindert opwarming door de zon.

26855_teaser_paragraph

StoColor Dryonic G

Een bionische oplossing voor droge gevels, dat is StoColor Dryonic G. We leren van de natuur, op basis van dat principe hebben onderzoekers de 'Dryonic technologie’ ontwikkeld. Het resultaat: droge gevels in een recordtijd!

Lotusan - Vuil wordt door de regen afgespoeld

StoColor Lotusan® - Pleister met Lotuseffect

Het vuil spoelt samen met de regen van de buitengevel. Zo blijft de gevel lang schoon en droog.

18326_2_teaser_paragraph

QS/FT-Technologie

Onze gepatenteerde QS-producten zijn regenvast. Zo overtreffen ze de strenge toepassings- en verwerkingsnormen. Jouw voordeel? In koude en natte periodes kan je gewoon doorwerken, zo zijn je projecten nog sneller klaar!

16682tif_teaser_paragraph

Sto-Turbofix

Met deze component-schuimlijm kan je supersnel StoTherm Classic® verlijmen. Sto-Turbofix bespaart je logistiek-, materiaal-, installatie- en schoonmaakkosten!

StoColor Climasan

StoColor Climasan - Als licht voor frisse lucht zorgt

Deze hoogwaardige binnenverf breekt geuren en luchtverontreinigende stoffen af onder invloed van licht. Een actieve verf voor een gezonder binnenklimaat!

StoTherm In Aevero

StoTherm In Aevero - Het innovatieve binnenisolatiesysteem

Extreme warmte-isolatie en uiterst slank. Dat zijn de grootste troeven van ons innovatieve binnenisolatiesysteem.

StoTherm Classic kogelvalproef

Belastingproef met 15 joule. StoTherm Classic vergeleken met een mineraal systeem.

Film | 0:33