Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Architecten

Uw prioriteit: het vinden van de beste geveloplossing zowel op technisch als esthetisch vlak. Onze teams bouwen met u een performant en esthetisch bouwschil. Concentreer u op uw kernactiviteit, onze prioriteit: uw architecturale vrijheid, gekoppeld aan ons visie "bewust bouwen."

Lastenboekgenerator

Lastenboekgenerator

Projectadvies

Projectadvies

Constructiedetails

Constructiedetails

Brochures

Brochures

Architectenmap

Architectenmap

BIM-objecten

BIM-objecten

News & Tips

News & Tips

Nieuws voor architecten

Is je parking winterklaar? Wij geven je alvast enkele tips!

Ook op parkings brengt de winter ongemakken met zich mee.

De winter gaat gepaard met donkere dagen, sneeuw en ijzel. Deze elementen zorgen voor onveilige omstandigheden op de parking. Zo bestaat er een risico op uitglijden op de gladde ondergrond. Het strooizout en vocht tast de vloercoating aan. En een donkere parkingomgeving creëert een onveilig gevoel. Hou het veilig en uitnodigend voor je bezoekers en medewerkers en doe de wintercheck.

Happy Christmas and a healthy 2021!

Eindejaarssluiting

Sto zal gesloten zijn vanaf maandag 21/12/2020 tot en met vrijdag 01/01/2021. Vanaf maandag 04/01/2021 om 6 uur kan je weer bij ons terecht voor je afhalingen. De leveringen worden hervat op dinsdag 05/01/2021.

Sluitingsdagen

Sto zal gesloten zijn op maandag 2/11 en woensdag 11/11

We zijn gelsoten op maandag 2/11 en woensdag 11/11. Had je graag meer info, contacteer ons.