QS- en FT-technologie

Onafhankelijker van het weer

De producten met QS- en FT-technologie van Sto zorgen ervoor dat je gewoon kan doorwerken als het nat en koud is. Dankzij de gepatenteerde QS- en FT-technologie ben je dus minder afhankelijk van het weer, handig!


Je kan weer plannen

De overgang van herfst naar winter (en van winter naar lente) is lastig. Door het slechte weer kan je project vertraging oplopen. Met de QS- en FT-producten van Sto is dat verleden tijd!


De vroeg regenvaste eigenschappen van deze producten verruimen de huidige normen voor toepassing en verwerking. Vroeger waren een buitentemperatuur van minimaal 5 °C en een relatieve vochtigheid van minder dan 70% de norm. Met QS- en FT-producten zijn die waardes 1 °C en 95%.


Dankzij de QuickSet-technologie ontstaat – afhankelijk van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid – meteen een film op de gevel. Die voorkomt dat de producten er bij lichte of matige regen afspoelen.


Hoogwaardige techniek

De QS-technologie van Sto is al jaren een toonaangevend voorbeeld van ‘expres technologie’. Deze gepatenteerde technologie omvat allerlei hoogwaardige oplossingen, van bewapening tot en met coatings. Dit maakt deze producten hun geld meer dan waard.


QS- en FT-technologie

  • Betere planningsmogelijkheden
  • Meer productieve dagen, ook bij slecht weer
  • Minder lang steigers nodig
  • Voor organische (QS) en minerale (FT)-systemen