Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Directie van STO Management SE

Sto-gevelisolatiesystemen-pleistersystemen-directie Afbeelding volledig weergeven

Sto-directie: v.l.n.r. Michael Keller, Rainer Hüttenberger, Jan Nissen en Rolf Wöhrle

Sto-groep

Voor een middelgroot familiebedrijf als Sto is het vanzelfsprekend dat de stichtende familie Stotmeister haar verantwoordelijkheid opneemt en in de bestuurslichamen van de onderneming zetelt. Daarom engageren de ondernemers zich zowel in het bestuur en de raad van toezicht van STO Management SE als in de raad van toezicht van Sto SE & Co. KGaA. STO Management SE is de persoonlijk aansprakelijke vennoot van Sto SE & Co. KGaA. en leidt, vertegenwoordigd door zijn bestuursleden, de filialen van Sto SE & Co. KGaA.


De directie van STO Management SE bestaat uit:


Rainer Hüttenberger, woordvoerder. Hij is verantwoordelijk voor de marketing en merkdistributie van Sto International. De internationale dochterbedrijven van het merk Sto behoren tot zijn verantwoordelijkheden.


Michael Keller is verantwoordelijk voor het merk Sto Deutschland, de distributie en de centrale diensten. Hij werkt sinds 1992 in het bedrijf en was van 2005 tot aan zijn overstap naar de directie verantwoordelijk voor de binnenlandse handel.


Jan Nissen is technisch directeur en verantwoordelijk voor de afdelingen procestechnologie, innovatie en logistiek.


Rolf Wöhrle is als financieel directeur verantwoordelijk voor financiën, de juridische afdeling, controlling en informatietechnologie. Ook al is hij geen lid van de familie, hij kent het bedrijf heel goed: hij was van 2003 tot 2010 de bedrijfsleider van dochteronderneming StoCretec (Kriftel).