Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sto-Stichting

De Sto-Stichting zet in op opleiding en kiest zo voor de toekomst

Wie in de toekomst succesvol wil zijn, moet daarvoor nu al de basis leggen. Een goede opleiding van de degenen die de uitdagingen van morgen zullen aangaan is cruciaal.


De investering in de opleiding van de jonge generatie is een investering in de toekomst van onze maatschappij. Daarom ondersteunt de Sto-Stichting jonge mensen in hun ambachtelijke en academische opleiding. Naast de vakkennis moeten ook de persoonlijkheid en de sociale verantwoordelijkheid van de jongeren een brede basis krijgen. 


De overkoepelende doelstelling van de Sto-Stichting is gebaseerd op het principe ‘Bewust bouwen’ van Sto AG. Dat stimuleert het bewustzijn voor de betekenis van de milieu- en mensvriendelijke vormgeving van de levensruimte. Dit principe werd vertaald naar volgende stimuleringsgroepen: schilders- en stukadoorshandwerk, bijscholing en projecten en onderzoek. 

Startpagina Sto-Stichting

Sto-Stichting

Informatie over de ondersteunde projecten vindt u op de startpagina van de Sto-Stichting.