Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Waarom isoleren?

Vijf redenen waarom je gevel isoleren de moeite loont!

Een huis optimaal isoleren, dat gaat verder dan dakisolatie en dubbel glas plaatsen. Wist je dat 25% van de warmte in je huis ontsnapt via de muren? Met gevelisolatie steek je je huis in een nieuw jasje, zorg je voor meer wooncomfort en een fikse besparing op je energiefactuur. Maar er zijn nog meer voordelen. We zetten de vijf belangrijkste hieronder even op een rij.


Besparen op energiefactuur

1. Je bespaart op je energiefactuur

Gevelisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de woning beter behouden blijft en je minder energie moet opwekken om je woning te verwarmen: goed voor je factuur én het milieu! In tijden waar de energieprijzen blijven stijgen kun je jaarlijks al snel tot 800€ op je energiefactuur besparen.

sto_comfort

2. Je verhoogt je wooncomfort

In een goed geïsoleerd huis zonder koude of tocht is het aangenaam wonen. Of het buiten nu bloedheet of ijskoud is, binnen geniet je van een constante temperatuur. Met gevelisolatie kun je het wooncomfort in elk type woning verhogen. Ook binnen verschillende prijsklassen zijn isolatiesystemen op maat verkrijgbaar.

20160504_135016

3. Je geeft je huis een frisse look

Gevelisolatie van Sto biedt je de gelegenheid om je bestaande gevel extra cachet te geven, of om uit te pakken met een mooie nieuwbouwgevel. Een gevelisolatiesysteem van Sto kun je namelijk met oneindig veel afwerkingsmogelijkheden vormgeven.

01_p1804_sto_bellaire

4. Je verhoogt de waarde van je huis

Een gerenoveerde en goed geïsoleerde woning stijgt onmiddellijk in waarde. Indien je je woning verkoopt of verhuurd ben je verplicht om een EPC attest voor te leggen. Hoe hoger de EPC waarde van je woning des aantrekkelijker je woning is voor potentiële kopers of huurders. Volgens experts zouden woningen met een slechte ecoscore dalen in waarde.

42579_2

5. Je draagt bij aan een schonere planeet

Dit is misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor gevelisolatie. Minder warmteverlies betekent minder verwarmen, wat op zijn beurt weer voor minder CO²-uitstoot zorgt. Met goede isolatie bewijs je het milieu en de toekomstige generaties een grote dienst!