Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vakmannen

Onze service is even doordacht als onze producten zodat dat u tijd kunt besteden aan de klus. Op deze pagina vindt u een overzicht van de diensten die we u aanbieden.

StoShop

StoShop

News & Tips

News & Tips

Service & Advies

Service & Advies

Nieuws voor de vakman

Sto Coatings

Performant vloersysteem voor parking Blauwe Boulevard.

De kanaalkom in Hasselt ondergaat een ware metamorfose. Binnenkort zal Blauwe Boulevard een nieuw stadsdeel vormen dat snel aansluit naar de binnenstad. De nieuwe ondergrondse parking met dezelfde naam maakt daar deel van uit. Aangezien die een hoog gebruiksintensiteit heeft, werd voor een beproefde Sto-systeemoplossing gekozen.

Het geheim achter zelfreinigende gevels.

Natuurlijk zelfreinigingseffect: vuil parelt samen met de regen van de gevel af.

Het zelfreinigende vermogen van StoColor Lotusan® G, de regendruppels nemen het vuil probleemloos mee. Hierdoor blijft de gevel langer proper en dus langer mooi in vergelijking met een traditionele gevel.

Update #5 (30/04/2020) : maatregelen ivm Coronavirus

Vorige week vrijdag 24 april 2020 heeft de veiligheidsraad een versoepeling van de maatregelen aangekondigd. Vanaf 4 mei kunnen we samen terug aan de slag! Zo zullen onze StoShops in Asse en Luik hun deuren terug openen en is ons volledig commercieel team bereikbaar met een aangepaste werkplanning.