Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vakmannen

Onze service is even doordacht als onze producten zodat dat u tijd kunt besteden aan de klus. Op deze pagina vindt u een overzicht van de diensten die we u aanbieden.

StoShop

StoShop

Service & Advies

Service & Advies

Promo

Promo

Nieuws voor de vakman

Helderheidswaarden

Helderheidswaarden op ETICS

Donkere oppervlakken functioneren bij directe zonnestraling als een hittemagneet: ze absorberen het opvallende zonlicht en zetten het om in warmte. De temperatuur van de gevel kan oplopen tot boven de 80 °C. Dit kan leiden tot scheurvorming of vervorming van de isolatieplaat.

Dossier architectura

Gevelpleister onmiddellijk schilderen met intelligente gevelverf: extra bescherming en esthetische meerwaarde.

Architect Philippe Desmet van architectenbureau Desmet & Lammens en gevelexpert Claudio Renzi geloven allebei sterk in de meerwaarde van een gevelpleister onmiddellijk na plaatsing te overschilderen met een intelligente gevelverf.

Nieuwe brandwet onder de loep. Hoe zit het met gevelisolatie?

Als architect houdt u nu al best rekening met de toekomstige normen.

De dramatische gebeurtenis in de Grenfell Tower in 2017 heeft diepe sporen nagelaten. Brandveiligheid werd letterlijk een ‘hot item’ in de bouwsector en de normen inzake brandveiligheid voor gevels werden grondig herbekeken. Aannemers, architecten en andere bouwprofessionals hebben hier dan ook geregeld vragen over.